Badrum och badrumsinredning i Uddevalla

Badrumsinredning i Uddevalla - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Uddevalla. Sammanlagt så finns det 15 olika butiker, affärer och företag i Uddevalla som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Uddevalla. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Uddevalla. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Uddevalla rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Uddevalla

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Uddevalla.

Välbyggt Uddevalla
Kärra Svanekärr 104
451 94 UDDEVALLA


Bohus Kakel & Snickeri
Bräckev. 6
451 55 Uddevalla


Nilssons Rör AB, G
Högås Hogane 236
451 95 Uddevalla


ByggExpressen
Septemberv. 10
451 63 UDDEVALLA


Bergmans Mur & Kakel AB
Stureholmsv. 2
451 55 Uddevalla


Colorama Gamol
Bastiong. 6
451 50 UDDEVALLA


COMFORT UDDEVALLA
Almåsv. 2
451 75 Uddevalla


Nordsjö Idé & Design
Schillers v. 2
451 55 Uddevalla


SnickarBolaget i Uddevalla AB
Berghogen 205
451 95 Uddevalla


Spisen AB, Köksaffären
Ling. 2
451 75 Uddevalla


Rör & Värme AB
Kurödsv. 13 -A
451 55 Uddevalla


Beijer Byggmaterial AB
Bräckev. 3
451 55 Uddevalla


Keramiken i Skredsvik
Kolsby 137
451 95 Uddevalla


BYGGmax
Fossumsbergsv. 1
451 34 UDDEVALLA


Ditt Badrum I Uddevalla AB
Bräckev. 6
451 55 Uddevalla


Pris på badrumsinredning i Uddevalla

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Uddevalla kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Uddevalla kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Uddevalla innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Uddevalla

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Uddevalla eller bygga badrum i Uddevalla. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Uddevalla.

Badrumsfakta om Uddevalla

I Uddevalla finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Uddevalla:

Uddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största orten i landskapet Bohuslän.

Yta: 1 691,76 hektar
Invånarantal: 31212, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Uddevalla om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Uddevalla.

I Uddevalla fanns det sammanlag 15 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Uddevalla. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Uddevalla som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Västra Götaland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.