Badrum och badrumsinredning i Torslanda

Badrumsinredning i Torslanda - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Torslanda. Sammanlagt så finns det 4 olika butiker, affärer och företag i Torslanda som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Torslanda. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Torslanda. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Torslanda rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Torslanda

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Torslanda.

Torslanda Kakel & Bygg AB
Fyrskensv. 3
423 39 TORSLANDA


Linnéstaden Bygg & Service AB
Mosskullestigen 31
423 43 Torslanda


Aröds Inredningar AB
Allebyv. 11
423 59 TORSLANDA


Glenns Kakel AB
Näckrosv. 5 B
423 53 TORSLANDA


Pris på badrumsinredning i Torslanda

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Torslanda kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Torslanda kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Torslanda innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Torslanda

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Torslanda eller bygga badrum i Torslanda. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Torslanda.

Badrumsfakta om Torslanda

I Torslanda finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Torslanda:

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här kan du också läsa mer om orten Torslanda om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Torslanda.

I Torslanda fanns det sammanlag 4 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Torslanda. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Torslanda som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Västra Götaland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.