Badrum och badrumsinredning i Strömstad

Badrumsinredning i Strömstad - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Strömstad. Sammanlagt så finns det 2 olika butiker, affärer och företag i Strömstad som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Strömstad. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Strömstad. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Strömstad rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Strömstad

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Strömstad.

Comfort-butiken
Oslov. 41
452 35 Strömstad


Lindbergs Elektriska i Strömstad AB
S. Hamng. 16
452 30 STRÖMSTAD


Pris på badrumsinredning i Strömstad

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Strömstad kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Strömstad kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Strömstad innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Strömstad

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Strömstad eller bygga badrum i Strömstad. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Strömstad.

Badrumsfakta om Strömstad

I Strömstad finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Strömstad:

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånarantal: 6288, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Strömstad om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Strömstad.

I Strömstad fanns det sammanlag 2 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Strömstad. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Strömstad som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Västra Götaland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.