Badrum och badrumsinredning i Sollebrunn

Badrumsinredning i Sollebrunn - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Sollebrunn. Sammanlagt så finns det 2 olika butiker, affärer och företag i Sollebrunn som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Sollebrunn. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Sollebrunn. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Sollebrunn rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Sollebrunn

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Sollebrunn.

Stora Mellby Rör
Gräsg. 4
441 73 SOLLEBRUNN


Bröderna Andersson Kakel AB
Hede Dalen
441 73 SOLLEBRUNN


Pris på badrumsinredning i Sollebrunn

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Sollebrunn kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Sollebrunn kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Sollebrunn innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Sollebrunn

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Sollebrunn eller bygga badrum i Sollebrunn. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Sollebrunn.

Badrumsfakta om Sollebrunn

I Sollebrunn finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Sollebrunn:

Sollebrunn är en tätort i Alingsås kommun. Den ligger utmed den urgamla vägen från Lödöse (senare Göteborg) till Skara, och vidare upp mot Mälardalen. Efter att landsvägen mellan Vänersborg och Alingsås anlagts på 1700-talet blev den en viktig knutpunkt. Erska kyrka ligger nära söder om tätorten.

Yta: 140,04 hektar
Invånarantal: 1440, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Sollebrunn om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Sollebrunn.

I Sollebrunn fanns det sammanlag 2 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Sollebrunn. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Sollebrunn som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Västra Götaland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.