Badrum och badrumsinredning i Öckerö

Badrumsinredning i Öckerö - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Öckerö. Sammanlagt så finns det 1 olika butiker, affärer och företag i Öckerö som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Öckerö. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Öckerö. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Öckerö rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Öckerö

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Öckerö.

Ivans Rörtjänst AB
Långesand 15
475 31 ÖCKERÖ


Pris på badrumsinredning i Öckerö

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Öckerö kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Öckerö kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Öckerö innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Öckerö

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Öckerö eller bygga badrum i Öckerö. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Öckerö.

Badrumsfakta om Öckerö

I Öckerö finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Öckerö:

Öckerö är en tätort på Öckerö i Bohuslän och centralort i Öckerö kommun och kyrkby i Öckerö socken. Tätorten har exempelvis tandläkare, apotek, bank, post, systembolag, bibliotek och livsmedelsaffär. Det finns även hamn, kommunhus, ishall och skolor.

Yta: 242,42 hektar
Invånarantal: 3488, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Öckerö om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Öckerö.

I Öckerö fanns det sammanlag 1 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Öckerö. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Öckerö som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Västra Götaland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.