Badrum och badrumsinredning i Mölndal

Badrumsinredning i Mölndal - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Mölndal. Sammanlagt så finns det 16 olika butiker, affärer och företag i Mölndal som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Mölndal. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Mölndal. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Mölndal rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Mölndal

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Mölndal.

Kakelpalatzet
S. Ågatan 18
431 35 MÖLNDAL


Bygg Express Gbg Stad AB
Wallinsg. 21 C
431 41 Mölndal


LMH Rör Installation AB
Argong. 3
431 53 MÖLNDAL


Rockstile
S. Ågatan 10
431 35 MÖLNDAL


Stencentrum i Mölndal AB
S. Ågatan 18 A
431 35 MÖLNDAL


Konradssons Kakel
Joleng. 21 B
431 49 Mölndal


InredningsGruppen
Göteborgsv. 52
431 37 MÖLNDAL


VVS-Teknik Rör i Väst AB
Krokslätts Fabriker 35
431 37 MÖLNDAL


K-rauta
Joleng. 17
431 49 Mölndal


CC Höganäs Kakelcenter
N. Ågatan 40
431 37 MÖLNDAL


Jabac Byggnadssnickeri HB
Kvarnbyvallen 27
431 34 Mölndal


Projektkakel AB
Ågatan 18
431 35 MÖLNDAL


Svenska Kakel
Argong. 18
431 53 MÖLNDAL


Bsa Kök & Bad AB
Johannefredsg. 7
431 53 MÖLNDAL


Atlas Consulting AB
Trädgårdsg. 60
431 35 MÖLNDAL


Esvak Badrum, AB
Pepparedsängen 9 D
431 50 Mölndal


Pris på badrumsinredning i Mölndal

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Mölndal kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Mölndal kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Mölndal innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Mölndal

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Mölndal eller bygga badrum i Mölndal. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Mölndal.

Badrumsfakta om Mölndal

I Mölndal finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Mölndal:

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här kan du också läsa mer om orten Mölndal om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Mölndal.

I Mölndal fanns det sammanlag 16 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Mölndal. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Mölndal som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Västra Götaland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.