Badrum och badrumsinredning i Mariestad

Badrumsinredning i Mariestad - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Mariestad. Sammanlagt så finns det 6 olika butiker, affärer och företag i Mariestad som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Mariestad. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Mariestad. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Mariestad rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Mariestad

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Mariestad.

Ottossons Golv AB
Förrådsg. 39 B
542 35 MARIESTAD


Happy Homes
Stockholmsv. 57
542 33 MARIESTAD


Bad & Värme, Hjalmarsson Rör AB
Förrådsg. 45
542 35 MARIESTAD


Borgunda Bygghandel AB
Nykvarn 1
542 93 MARIESTAD


Beijer Byggmaterial AB
Storegårdsv. 6
542 35 MARIESTAD


Lundhs Kyl & Vvs Service
Ribbenås Sörgården 5
542 93 MARIESTAD


Pris på badrumsinredning i Mariestad

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Mariestad kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Mariestad kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Mariestad innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Mariestad

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Mariestad eller bygga badrum i Mariestad. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Mariestad.

Badrumsfakta om Mariestad

I Mariestad finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Mariestad:

Mariestad är en tätort i Västergötland och centralort i Mariestads kommun, Västra Götalands län. Tidigare var Mariestad residensstad i Skaraborgs län och 1583-1647 stiftsstad i Mariestads stift. De största arbetsgivarna i Mariestad är Metsä Tissue AB (Katrinefors bruk), Electrolux, och Mariestads kommun.

Yta: 1 096,95 hektar
Invånarantal: 15591, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Mariestad om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Mariestad.

I Mariestad fanns det sammanlag 6 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Mariestad. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Mariestad som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Västra Götaland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.