Badrum och badrumsinredning i Källby

Badrumsinredning i Källby - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Källby. Sammanlagt så finns det 2 olika butiker, affärer och företag i Källby som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Källby. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Källby. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Källby rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Källby

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Källby.

K & M Gustavssons VVS AB
Bäckv. 3
531 73 Källby


Illigo AB
Karavellg. 32
531 73 Källby


Pris på badrumsinredning i Källby

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Källby kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Källby kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Källby innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Källby

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Källby eller bygga badrum i Källby. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Källby.

Badrumsfakta om Källby

I Källby finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Källby:

Källby är en tätort i Götene kommun belägen två kilometer väster om Källby kyrkby, kyrkbyn i Källby socken. Källby ligger även 12 km om Lidköping, 14 km om Götene, 144 km om Göteborg och 339 km (172 km på motorväg) om Stockholm. Samhället avgränsas av Vänern i väst och jordbruksbygd i övriga riktningar.

Yta: 135,82 hektar
Invånarantal: 1586, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Källby om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Källby.

I Källby fanns det sammanlag 2 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Källby. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Källby som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Västra Götaland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.