Badrum och badrumsinredning i Jonsered

Badrumsinredning i Jonsered - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Jonsered. Sammanlagt så finns det 2 olika butiker, affärer och företag i Jonsered som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Jonsered. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Jonsered. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Jonsered rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Jonsered

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Jonsered.

Byggnytt i Väst AB
Länsmansv. 1 B
433 75 Jonsered


Favosnickarn Göteborg
Stärteredsv. 37
433 75 Jonsered


Pris på badrumsinredning i Jonsered

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Jonsered kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Jonsered kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Jonsered innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Jonsered

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Jonsered eller bygga badrum i Jonsered. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Jonsered.

Badrumsfakta om Jonsered

I Jonsered finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Jonsered:

Jonsered är en tätort i Partille kommun, Västergötland och Västra Götalands län, omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Jonsered var ett säteri som från 1830-talet utvecklades till en bruksort under familjen Gibsons ledning som gav orten en särprägel. Jonsereds fabriker var den dominerande arbetsgivaren.

Yta: 63,77 hektar
Invånarantal: 930, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Jonsered om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Jonsered.

I Jonsered fanns det sammanlag 2 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Jonsered. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Jonsered som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Västra Götaland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.