Badrum och badrumsinredning i Gråbo

Badrumsinredning i Gråbo - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Gråbo. Sammanlagt så finns det 3 olika butiker, affärer och företag i Gråbo som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Gråbo. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Gråbo. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Gråbo rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Gråbo

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Gråbo.

Lansenfeldt VVS och Fastighetservice
Bäckamaden 37
443 70 Gråbo


Karlsson Bygg AB, Willy
Lekstorps Industriv. 3
443 41 Gråbo


Jarek.nu
Hästhovsv. 3
443 70 Gråbo


Pris på badrumsinredning i Gråbo

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Gråbo kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Gråbo kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Gråbo innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Gråbo

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Gråbo eller bygga badrum i Gråbo. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Gråbo.

Badrumsfakta om Gråbo

I Gråbo finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Gråbo:

Gråbo är en tätort i Lerums kommun i Västergötland, belägen 30 kilometer nordost om Göteborg, vid länsväg 190. Orten växte ursprungligen fram som ett stationssamhälle i Stora Lundby socken vid den år 1900 öppnade Västgötabanan.

Yta: 230,91 hektar
Invånarantal: 4195, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Gråbo om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Gråbo.

I Gråbo fanns det sammanlag 3 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Gråbo. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Gråbo som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Västra Götaland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.