Badrum och badrumsinredning i Veberöd

Badrumsinredning i Veberöd - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Veberöd. Sammanlagt så finns det 3 olika butiker, affärer och företag i Veberöd som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Veberöd. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Veberöd. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Veberöd rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Veberöd

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Veberöd.

Bäckström Kakel AB
Handslagarev. 32
247 63 VEBERÖD


Köksland i Veberöd
S. Järnvägsg. 3
247 62 Veberöd


Natursten & Kakeltjänst i Veberöd AB
Hasselg. 10
247 61 VEBERÖD


Pris på badrumsinredning i Veberöd

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Veberöd kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Veberöd kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Veberöd innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Veberöd

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Veberöd eller bygga badrum i Veberöd. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Veberöd.

Badrumsfakta om Veberöd

I Veberöd finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Veberöd:

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och kyrkby i Veberöds socken i Skåne, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. I Veberöd finns Veberöds kyrka, dessutom det två dagligvarubutiker, en ICA Nära-butik samt en COOP Konsum-butik. Andra affärer är en järnaffär, en pappershandel...

Yta: 267,12 hektar
Invånarantal: 4062, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Veberöd om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Veberöd.

I Veberöd fanns det sammanlag 3 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Veberöd. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Veberöd som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Skåne.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.