Badrum och badrumsinredning i Vallåkra

Badrumsinredning i Vallåkra - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Vallåkra. Sammanlagt så finns det 1 olika butiker, affärer och företag i Vallåkra som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Vallåkra. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Vallåkra. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Vallåkra rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Vallåkra

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Vallåkra.

CMO Plåt & Bygg
S. Kvistoftav. 240
253 41 Vallåkra


Pris på badrumsinredning i Vallåkra

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Vallåkra kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Vallåkra kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Vallåkra innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Vallåkra

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Vallåkra eller bygga badrum i Vallåkra. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Vallåkra.

Badrumsfakta om Vallåkra

I Vallåkra finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Vallåkra:

Vallåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län, belägen vid Rååns dalgång sydost om Helsingborg. Norra Vallåkra räknas av SCB som en separat småort. Vallåkras omgivningar domineras av Rååns dramatiska dalgång, som längs långa sträckor skär sig ner 25-30 meter i den omgivande jordbruksmarken.

Yta: 58,93 hektar
Invånarantal: 642, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Vallåkra om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Vallåkra.

I Vallåkra fanns det sammanlag 1 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Vallåkra. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Vallåkra som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Skåne.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.