Badrum och badrumsinredning i Osby

Badrumsinredning i Osby - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Osby. Sammanlagt så finns det 3 olika butiker, affärer och företag i Osby som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Osby. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Osby. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Osby rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Osby

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Osby.

Sahlins Rör AB
Tegvägen 5
283 44 Osby


Newmans VVS AB
Fabriksg. 4
283 31 Osby


Olssons Colorama
V. Storg. 27
283 31 Osby


Pris på badrumsinredning i Osby

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Osby kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Osby kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Osby innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Osby

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Osby eller bygga badrum i Osby. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Osby.

Badrumsfakta om Osby

I Osby finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Osby:

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Osby om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Osby.

I Osby fanns det sammanlag 3 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Osby. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Osby som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Skåne.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.