Badrum och badrumsinredning i Örkelljunga

Badrumsinredning i Örkelljunga - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Örkelljunga. Sammanlagt så finns det 2 olika butiker, affärer och företag i Örkelljunga som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Örkelljunga. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Örkelljunga. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Örkelljunga rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Örkelljunga

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Örkelljunga.

Woody Bygghandel Örkelljunga
Bang. 10
286 37 örkelljunga


Frappes Bygg & Montage
Florshult 1081
286 92 ÖRKELLJUNGA


Pris på badrumsinredning i Örkelljunga

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Örkelljunga kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Örkelljunga kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Örkelljunga innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Örkelljunga

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Örkelljunga eller bygga badrum i Örkelljunga. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Örkelljunga.

Badrumsfakta om Örkelljunga

I Örkelljunga finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Örkelljunga:

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Örkelljunga om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Örkelljunga.

I Örkelljunga fanns det sammanlag 2 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Örkelljunga. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Örkelljunga som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Skåne.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.