Badrum och badrumsinredning i Önnestad

Badrumsinredning i Önnestad - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Önnestad. Sammanlagt så finns det 1 olika butiker, affärer och företag i Önnestad som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Önnestad. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Önnestad. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Önnestad rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Önnestad

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Önnestad.

Rörtjänst i Norra Ströö
Rålambsdalsv. 55
291 93 önnestad


Pris på badrumsinredning i Önnestad

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Önnestad kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Önnestad kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Önnestad innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Önnestad

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Önnestad eller bygga badrum i Önnestad. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Önnestad.

Badrumsfakta om Önnestad

I Önnestad finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Önnestad:

Önnestad är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne, belägen cirka 13 kilometer nordväst om Kristianstad. Grannskapet präglas av jordbruksnäringen, men i samhället finns också verkstadsindustri som Smekab AB, DB Schenker, Swerock (bergtäkt och betongstation) och Skanska (bergtäkt och asfaltverk).

Yta: 176,89 hektar
Invånarantal: 1378, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Önnestad om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Önnestad.

I Önnestad fanns det sammanlag 1 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Önnestad. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Önnestad som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Skåne.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.