Badrum och badrumsinredning i Malmö

Badrumsinredning i Malmö - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Malmö. Sammanlagt så finns det 14 olika butiker, affärer och företag i Malmö som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Malmö. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Malmö. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Malmö rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Malmö

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Malmö.

Lassen Construction AB
Borrg. 11
211 24 Malmö


Kakelidea AB
Ö. Farmv. 4
212 16 Malmö


Golvpoolen
Jägersrov. 82
212 37 MALMÖ


Murfirman i Malmö
Ridspög. 12
213 77 Malmö


Malmö Bad O Köksmontage Bo Andersson
S. Promenaden 25 C
211 38 MALMÖ


AD Entreprenad
Kvartettg. 56
215 71 Malmö


Malmö Byggcenter AB
Ebbarpsv. 10
212 91 MALMÖ


Svensk Interiör AB
Tessins v. 16
217 58 MALMÖ


Omnia Entreprenad AB
Slipstensg. 3
213 76 MALMÖ


Renovera Bygg I Skåne, AB
Scheeleg. 15
212 28 MALMÖ


Geberit AB
Kantyxeg. 25 A
202 14 MALMÖ


CC Höganäs Kakelcenter
Sångleksg. 2
215 79 Malmö


Hedviksdals Mur & Fix AB
Lantmannag. 3 B
214 44 MALMÖ


Woody Bygghandel, PoG Malmö
Olsgårdsg. 3
215 79 Malmö


Pris på badrumsinredning i Malmö

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Malmö kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Malmö kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Malmö innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Malmö

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Malmö eller bygga badrum i Malmö. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Malmö.

Badrumsfakta om Malmö

I Malmö finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Malmö:

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Malmö om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Malmö.

I Malmö fanns det sammanlag 14 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Malmö. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Malmö som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Skåne.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.