Badrum och badrumsinredning i Lund

Badrumsinredning i Lund - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Lund. Sammanlagt så finns det 10 olika butiker, affärer och företag i Lund som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Lund. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Lund. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Lund rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Lund

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Lund.

Lunds Kakelvaruhus
Traktorv. 19
226 60 LUND


Limericks Kakel & Bygg
L. Håstad 253
225 94 LUND


Badrumsproffsen Skåne AB
Skifferv. 102 B
224 78 Lund


Formobad AB
Annedalsv. 8
227 64 Lund


Lunds Kakeltjänst AB
Kalkstensv. 33
224 78 Lund


M.Samuelssons Bygg AB
Gamlemark 762
225 93 Lund


Lundasnickerier AB
Fältspatv. 3
224 78 Lund


VVS Cirkeln AB
Kalkstensv. 33
224 78 Lund


Nybergs Golv Bengt
Sunnanv. 14 S
222 26 LUND


Fuktcom Konsult Lindmark AB
Skifferv. 32
224 78 Lund


Pris på badrumsinredning i Lund

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Lund kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Lund kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Lund innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Lund

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Lund eller bygga badrum i Lund. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Lund.

Badrumsfakta om Lund

I Lund finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Lund:

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Lund om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Lund.

I Lund fanns det sammanlag 10 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Lund. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Lund som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Skåne.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.