Badrum och badrumsinredning i Kågeröd

Badrumsinredning i Kågeröd - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Kågeröd. Sammanlagt så finns det 1 olika butiker, affärer och företag i Kågeröd som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Kågeröd. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Kågeröd. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Kågeröd rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Kågeröd

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Kågeröd.

Söderåsens Mur & Kakel AB
Industrig. 7
268 77 Kågeröd


Pris på badrumsinredning i Kågeröd

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Kågeröd kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Kågeröd kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Kågeröd innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Kågeröd

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Kågeröd eller bygga badrum i Kågeröd. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Kågeröd.

Badrumsfakta om Kågeröd

I Kågeröd finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Kågeröd:

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kågeröd om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Kågeröd.

I Kågeröd fanns det sammanlag 1 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Kågeröd. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Kågeröd som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Skåne.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.