Badrum och badrumsinredning i Harlösa

Badrumsinredning i Harlösa - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Harlösa. Sammanlagt så finns det 1 olika butiker, affärer och företag i Harlösa som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Harlösa. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Harlösa. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Harlösa rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Harlösa

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Harlösa.

Kaptensgården
Hammarlunda 1
241 64 HARLÖSA


Pris på badrumsinredning i Harlösa

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Harlösa kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Harlösa kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Harlösa innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Harlösa

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Harlösa eller bygga badrum i Harlösa. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Harlösa.

Badrumsfakta om Harlösa

I Harlösa finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Harlösa:

Harlösa är en tätort i Eslövs kommun i Skåne, belägen ett par kilometer från Vombsjön. I Harlösa finns cementindustri och livsmedelsindustri med Harlösa Charkuterier. Tidigare fanns här Molinderska konservfabriken, i folkmun kallad mejeriet, som tillverkade kondenserad mjölk som såldes till fartyg världen över.

Yta: 77,91 hektar
Invånarantal: 763, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Harlösa om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Harlösa.

I Harlösa fanns det sammanlag 1 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Harlösa. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Harlösa som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Skåne.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.