Badrum och badrumsinredning i Ekeby

Badrumsinredning i Ekeby - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Ekeby. Sammanlagt så finns det 3 olika butiker, affärer och företag i Ekeby som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Ekeby. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Ekeby. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Ekeby rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Ekeby

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Ekeby.

Ekeby Elektriska
Rundelsg. 14
267 76 Ekeby


GE Bygg
Rustikg. 10
267 77 EKEBY


CC Höganäs
Bruksg. 4
267 75 EKEBY


Pris på badrumsinredning i Ekeby

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Ekeby kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Ekeby kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Ekeby innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Ekeby

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Ekeby eller bygga badrum i Ekeby. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Ekeby.

Badrumsfakta om Ekeby

I Ekeby finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Ekeby:

Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Orten består av två sammanvuxna samhällen - Ekeby, kyrkby i Ekeby socken, och brukssamhället Skromberga. I Ekeby finns ett radio- och teletekniskt museum.

Yta: 303,46 hektar
Invånarantal: 3230, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Ekeby om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Ekeby.

I Ekeby fanns det sammanlag 3 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Ekeby. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Ekeby som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Skåne.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.