Badrum och badrumsinredning i Motala

Badrumsinredning i Motala - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Motala. Sammanlagt så finns det 1 olika butiker, affärer och företag i Motala som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Motala. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Motala. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Motala rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Motala

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Motala.

Bad & Värme, K-Entreprenad VVS AB
Medeviv. 71
591 50 Motala


Pris på badrumsinredning i Motala

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Motala kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Motala kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Motala innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Motala

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Motala eller bygga badrum i Motala. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Motala.

Badrumsfakta om Motala

I Motala finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Motala:

Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Yta: 1 928,62 hektar
Invånarantal: 29823, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Motala om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Motala.

I Motala fanns det sammanlag 1 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Motala. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Motala som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Östergötland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.