Badrum och badrumsinredning i Örebro

Badrumsinredning i Örebro - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Örebro. Sammanlagt så finns det 8 olika butiker, affärer och företag i Örebro som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Örebro. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Örebro. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Örebro rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Örebro

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Örebro.

HTH Köksforum
Firmav. 4 A
702 36 ÖREBRO


Nilin Nilzon Inredningssnickeri AB
Hjälmarv. 75
702 86 örebro


Dahl Sverige AB
Karlslundsg. 25
703 41 örebro


Örebro Byggkomponenter AB
Tackjärnsg. 4
703 63 örebro


Kvik kök & bad
Radiatorv. 2
702 27 ÖREBRO


BYGGmax
Stångjärnsg. 8
703 63 örebro


Köks & Badcenter
Boställsv. 7
702 27 ÖREBRO


Mora Armatur
Verkstadsg. 8
702 27 ÖREBRO


Pris på badrumsinredning i Örebro

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Örebro kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Örebro kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Örebro innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Örebro

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Örebro eller bygga badrum i Örebro. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Örebro.

Badrumsfakta om Örebro

I Örebro finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Örebro:

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Örebro om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Örebro.

I Örebro fanns det sammanlag 8 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Örebro. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Örebro som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Örebro.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.