Badrum och badrumsinredning i Odensbacken

Badrumsinredning i Odensbacken - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Odensbacken. Sammanlagt så finns det 1 olika butiker, affärer och företag i Odensbacken som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Odensbacken. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Odensbacken. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Odensbacken rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Odensbacken

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Odensbacken.

Made Improve Media, AB
Bo 64
715 91 Odensbacken


Pris på badrumsinredning i Odensbacken

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Odensbacken kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Odensbacken kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Odensbacken innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Odensbacken

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Odensbacken eller bygga badrum i Odensbacken. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Odensbacken.

Badrumsfakta om Odensbacken

I Odensbacken finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Odensbacken:

Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Yta: 146,76 hektar
Invånarantal: 1374, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Odensbacken om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Odensbacken.

I Odensbacken fanns det sammanlag 1 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Odensbacken. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Odensbacken som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Örebro.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.