Badrum och badrumsinredning i Lindesberg

Badrumsinredning i Lindesberg - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Lindesberg. Sammanlagt så finns det 3 olika butiker, affärer och företag i Lindesberg som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Lindesberg. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Lindesberg. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Lindesberg rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Lindesberg

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Lindesberg.

Bergslagens VVS AB
Löparg. 4
711 34 LINDESBERG


Gustafssons Parkett & Golv AB
Järnvägsg. 8
711 30 LINDESBERG


Lindesbergs VVS/EL AB
Stafettgatan 16
711 34 LINDESBERG


Pris på badrumsinredning i Lindesberg

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Lindesberg kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Lindesberg kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Lindesberg innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Lindesberg

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Lindesberg eller bygga badrum i Lindesberg. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Lindesberg.

Badrumsfakta om Lindesberg

I Lindesberg finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Lindesberg:

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Lindesberg om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Lindesberg.

I Lindesberg fanns det sammanlag 3 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Lindesberg. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Lindesberg som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Örebro.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.