Badrum och badrumsinredning i Kumla

Badrumsinredning i Kumla - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Kumla. Sammanlagt så finns det 3 olika butiker, affärer och företag i Kumla som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Kumla. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Kumla. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Kumla rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Kumla

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Kumla.

Xl-Bygg Björka AB
Kumla-björka 206
692 93 KUMLA


Trähantverkarna I Svealand AB
Sillag. 23
692 73 KUMLA


MP Kakel HB
Idrottsg. 15
692 33 KUMLA


Pris på badrumsinredning i Kumla

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Kumla kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Kumla kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Kumla innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Kumla

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Kumla eller bygga badrum i Kumla. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Kumla.

Badrumsfakta om Kumla

I Kumla finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Kumla:

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kumla om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Kumla.

I Kumla fanns det sammanlag 3 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Kumla. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Kumla som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Örebro.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.