Badrum och badrumsinredning i Hortlax

Badrumsinredning i Hortlax - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Hortlax. Sammanlagt så finns det 1 olika butiker, affärer och företag i Hortlax som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Hortlax. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Hortlax. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Hortlax rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Hortlax

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Hortlax.

Lundmans Bygg AB
Innimarksv. 229
944 32 Hortlax


Pris på badrumsinredning i Hortlax

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Hortlax kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Hortlax kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Hortlax innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Hortlax

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Hortlax eller bygga badrum i Hortlax. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Hortlax.

Badrumsfakta om Hortlax

I Hortlax finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Hortlax:

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Hortlax om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Hortlax.

I Hortlax fanns det sammanlag 1 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Hortlax. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Hortlax som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Norrbotten.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.