Badrum och badrumsinredning i Gammelstad

Badrumsinredning i Gammelstad - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Gammelstad. Sammanlagt så finns det 1 olika butiker, affärer och företag i Gammelstad som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Gammelstad. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Gammelstad. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Gammelstad rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Gammelstad

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Gammelstad.

B&L Badrum & Bygg AB
Bärgarstigen 6
954 35 GAMMELSTAD


Pris på badrumsinredning i Gammelstad

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Gammelstad kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Gammelstad kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Gammelstad innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Gammelstad

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Gammelstad eller bygga badrum i Gammelstad. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Gammelstad.

Badrumsfakta om Gammelstad

I Gammelstad finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Gammelstad:

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Gammelstad om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Gammelstad.

I Gammelstad fanns det sammanlag 1 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Gammelstad. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Gammelstad som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Norrbotten.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.