Badrum och badrumsinredning i Växjö

Badrumsinredning i Växjö - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Växjö. Sammanlagt så finns det 12 olika butiker, affärer och företag i Växjö som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Växjö. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Växjö. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Växjö rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Växjö

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Växjö.

Triton Entreprenad AB
Glasv. 1
352 51 Växjö


Växjö Rörservice AB
Storgatan
352 36 VÄXJÖ


Sandsbro VVS AB
Ekesås Svartö
355 92 Växjö


BBM Golv & Bad AB
Verkstadsg. 10
352 46 Växjö


Teleborgs VVS AB
Vallörtsv. 2
352 51 Växjö


Inredningsmiljö AB
Blockv. 14
352 45 VÄXJÖ


Växjö Rörservice AB
Kungsv. 65 G
352 33 Växjö


Ottosson Bygg AB
Värendsg. 1
352 34 VÄXJÖ


Axenbrant VVS
Ulriksbergspromenaden 18
352 36 VÄXJÖ


Beijer Byggmaterial AB
Arabyg. 27
352 46 Växjö


K-rauta
Marketenteriv. 3
352 36 VÄXJÖ


Växjö Vvs AB
Birkag. 30
352 41 VÄXJÖ


Pris på badrumsinredning i Växjö

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Växjö kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Växjö kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Växjö innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Växjö

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Växjö eller bygga badrum i Växjö. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Växjö.

Badrumsfakta om Växjö

I Växjö finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Växjö:

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Yta: 3 027,97 hektar
Invånarantal: 60887, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Växjö om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Växjö.

I Växjö fanns det sammanlag 12 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Växjö. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Växjö som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Kronoberg.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.