Badrum och badrumsinredning i Urshult

Badrumsinredning i Urshult - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Urshult. Sammanlagt så finns det 1 olika butiker, affärer och företag i Urshult som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Urshult. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Urshult. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Urshult rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Urshult

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Urshult.

Woody Bygghandel, Lindgrens Järn & Bygg
Södra v. 9
360 13 Urshult


Pris på badrumsinredning i Urshult

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Urshult kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Urshult kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Urshult innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Urshult

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Urshult eller bygga badrum i Urshult. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Urshult.

Badrumsfakta om Urshult

I Urshult finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Urshult:

Urshult är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Urshults socken. Urshult är beläget vid sjön Åsnens södra strand. Här finns Urshults kyrka. Cykellederna Kronobergstrampen, Åsnen runt, Banvallsleden och Sverigeleden sammanstrålar och korsar varandra i Urshult.

Yta: 146,31 hektar
Invånarantal: 794, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Urshult om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Urshult.

I Urshult fanns det sammanlag 1 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Urshult. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Urshult som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Kronoberg.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.