Badrum och badrumsinredning i Lessebo

Badrumsinredning i Lessebo - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Lessebo. Sammanlagt så finns det 2 olika butiker, affärer och företag i Lessebo som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Lessebo. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Lessebo. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Lessebo rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Lessebo

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Lessebo.

Ottosson Bygg AB
Åkerhultsv. 6
360 50 LESSEBO


Vatten & Värme I Emmaboda AB
Terminalv. 2
360 50 LESSEBO


Pris på badrumsinredning i Lessebo

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Lessebo kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Lessebo kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Lessebo innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Lessebo

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Lessebo eller bygga badrum i Lessebo. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Lessebo.

Badrumsfakta om Lessebo

I Lessebo finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Lessebo:

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Lessebo om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Lessebo.

I Lessebo fanns det sammanlag 2 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Lessebo. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Lessebo som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Kronoberg.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.