Badrum och badrumsinredning i Ingelstad

Badrumsinredning i Ingelstad - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Ingelstad. Sammanlagt så finns det 1 olika butiker, affärer och företag i Ingelstad som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Ingelstad. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Ingelstad. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Ingelstad rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Ingelstad

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Ingelstad.

Ingelstad Rörledningsfirma AB
Torsås Karlsro
360 44 Ingelstad


Pris på badrumsinredning i Ingelstad

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Ingelstad kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Ingelstad kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Ingelstad innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Ingelstad

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Ingelstad eller bygga badrum i Ingelstad. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Ingelstad.

Badrumsfakta om Ingelstad

I Ingelstad finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Ingelstad:

Ingelstad är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Östra Torsås socken. Prästabacken är en backe i Ingelstad. När det finns snö används den till pulka- och skidåkning. Prästabacken har också en lift. I närheten finns en grillplats.

Yta: 210,79 hektar
Invånarantal: 1674, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Ingelstad om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Ingelstad.

I Ingelstad fanns det sammanlag 1 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Ingelstad. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Ingelstad som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Kronoberg.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.