Badrum och badrumsinredning i Gemla

Badrumsinredning i Gemla - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Gemla. Sammanlagt så finns det 2 olika butiker, affärer och företag i Gemla som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Gemla. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Gemla. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Gemla rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Gemla

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Gemla.

Gemla Bygg AB
Norrv. 9
360 32 Gemla


Relax Bubbelbad
Gransholmsv. 84
360 32 Gemla


Pris på badrumsinredning i Gemla

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Gemla kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Gemla kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Gemla innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Gemla

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Gemla eller bygga badrum i Gemla. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Gemla.

Badrumsfakta om Gemla

I Gemla finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Gemla:

Gemla (uttalas jäm-la, med betoning på första stavelsen) är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen mellan Alvesta och Växjö. Orten ligger vid Helige å som ingår i Mörrumsåns vattensystem. Orten har en lång tradition av leksakstillverkning bakom sig och idag har företaget Micki Leksaker AB sitt huvudkontor i Gemla.

Yta: 241,23 hektar
Invånarantal: 1342, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Gemla om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Gemla.

I Gemla fanns det sammanlag 2 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Gemla. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Gemla som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Kronoberg.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.