Badrum och badrumsinredning i Kristdala

Badrumsinredning i Kristdala - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Kristdala. Sammanlagt så finns det 1 olika butiker, affärer och företag i Kristdala som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Kristdala. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Kristdala. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Kristdala rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Kristdala

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Kristdala.

Kristdala Bygg & Måleri AB
Västerviksv. 35
570 91 KRISTDALA


Pris på badrumsinredning i Kristdala

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Kristdala kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Kristdala kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Kristdala innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Kristdala

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Kristdala eller bygga badrum i Kristdala. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Kristdala.

Badrumsfakta om Kristdala

I Kristdala finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Kristdala:

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Yta: 140,49 hektar
Invånarantal: 945, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kristdala om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Kristdala.

I Kristdala fanns det sammanlag 1 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Kristdala. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Kristdala som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Kalmar.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.