Badrum och badrumsinredning i Gamleby

Badrumsinredning i Gamleby - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Gamleby. Sammanlagt så finns det 2 olika butiker, affärer och företag i Gamleby som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Gamleby. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Gamleby. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Gamleby rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Gamleby

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Gamleby.

Gamleby Rör AB
Rosendalsv. 4
594 30 Gamleby


Björnsholms Rör & Service AB
Hargsbacken 4
594 93 GAMLEBY


Pris på badrumsinredning i Gamleby

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Gamleby kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Gamleby kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Gamleby innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Gamleby

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Gamleby eller bygga badrum i Gamleby. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Gamleby.

Badrumsfakta om Gamleby

I Gamleby finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Gamleby:

Gamleby är den näst största tätorten i Västerviks kommun och kyrkbyn i Gamleby socken i Kalmar län. Namnet betyder "den gamla staden" och syftar på att orten ligger på den plats där Västerviks stad ursprungligen låg, fram till 1433.

Yta: 317,87 hektar
Invånarantal: 2775, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Gamleby om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Gamleby.

I Gamleby fanns det sammanlag 2 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Gamleby. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Gamleby som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Kalmar.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.