Badrum och badrumsinredning i Färjestaden

Badrumsinredning i Färjestaden - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Färjestaden. Sammanlagt så finns det 6 olika butiker, affärer och företag i Färjestaden som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Färjestaden. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Färjestaden. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Färjestaden rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Färjestaden

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Färjestaden.

Vatten & Värme i Färjestaden AB
Björnhovdag. 16
386 35 Färjestaden


Woody Bygghandel, Bröderna Olsson Färjestaden
Industrig. 5
386 32 FÄRJESTADEN


Bad & Värme, Kalmar VVS & El-montage
Storg. 70
386 32 FÄRJESTADEN


Beijer Byggmaterial AB
Storg. 3
386 31 Färjestaden


Wittenbergs Måleri & Kakel
Garveriv. 6
386 90 FÄRJESTADEN


Nynäs Bygg & Plattpool
Gröng. 31
386 30 FÄRJESTADEN


Pris på badrumsinredning i Färjestaden

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Färjestaden kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Färjestaden kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Färjestaden innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Färjestaden

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Färjestaden eller bygga badrum i Färjestaden. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Färjestaden.

Badrumsfakta om Färjestaden

I Färjestaden finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Färjestaden:

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Färjestaden om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Färjestaden.

I Färjestaden fanns det sammanlag 6 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Färjestaden. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Färjestaden som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Kalmar.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.