Badrum och badrumsinredning i Nässjö

Badrumsinredning i Nässjö - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Nässjö. Sammanlagt så finns det 5 olika butiker, affärer och företag i Nässjö som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Nässjö. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Nässjö. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Nässjö rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Nässjö

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Nässjö.

Nässjö Golv AB
Anneforsv. 18
571 32 Nässjö


Andersson KJ VVS Funktion AB
Skansg. 1
571 37 NÄSSJÖ


Smålands Plattsättning AB
Lerbacksg. 1
571 38 Nässjö


Holst Golv
Sörängsv. 48
571 38 Nässjö


Optimera Nässjö
Anneforsv. 63
571 36 Nässjö


Pris på badrumsinredning i Nässjö

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Nässjö kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Nässjö kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Nässjö innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Nässjö

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Nässjö eller bygga badrum i Nässjö. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Nässjö.

Badrumsfakta om Nässjö

I Nässjö finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Nässjö:

Nässjö är en tätort och centralort i Nässjö kommun i Jönköpings län. Nässjös historia börjar 1864, när beslutet togs att Södra stambanan skulle dras genom orten och sedan dess har staden varit känd som en stor järnvägsknut. Tidigare låg här byarna Åker, Rynneryd vid Runnerydsjön där järnvägsstationen anlades.

Yta: 1 143,66 hektar
Invånarantal: 16678, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Nässjö om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Nässjö.

I Nässjö fanns det sammanlag 5 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Nässjö. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Nässjö som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Jönköping.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.