Badrum och badrumsinredning i Habo

Badrumsinredning i Habo - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Habo. Sammanlagt så finns det 4 olika butiker, affärer och företag i Habo som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Habo. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Habo. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Habo rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Habo

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Habo.

D Håkansson Bygg AB
Tunnbindarg. 43
566 31 HABO


Interhem AB
Snickareg. 6
566 33 HABO


XL Bygg Habo
Snickareg. 1
566 33 HABO


Habo Rör, AB
Kyrkv. 17
566 34 Habo


Pris på badrumsinredning i Habo

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Habo kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Habo kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Habo innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Habo

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Habo eller bygga badrum i Habo. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Habo.

Badrumsfakta om Habo

I Habo finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Habo:

Habo är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping. En mil norr om Habo ligger fabriken Fagerhults Belysning AB som sysselsätter många i Habo med omnejd.

Yta: 454,39 hektar
Invånarantal: 6883, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Habo om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Habo.

I Habo fanns det sammanlag 4 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Habo. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Habo som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Jönköping.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.