Badrum och badrumsinredning i Oviken

Badrumsinredning i Oviken - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Oviken. Sammanlagt så finns det 2 olika butiker, affärer och företag i Oviken som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Oviken. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Oviken. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Oviken rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Oviken

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Oviken.

Mur & Kakelservice Oviken
Skolv. 30
830 24 OVIKEN


Oscarsson Bygg i Jämtland
Borgen 200
830 24 OVIKEN


Pris på badrumsinredning i Oviken

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Oviken kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Oviken kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Oviken innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Oviken

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Oviken eller bygga badrum i Oviken. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Oviken.

Badrumsfakta om Oviken

I Oviken finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Oviken:

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Oviken om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Oviken.

I Oviken fanns det sammanlag 2 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Oviken. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Oviken som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Jämtland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.