Badrum och badrumsinredning i Fåker

Badrumsinredning i Fåker - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Fåker. Sammanlagt så finns det 1 olika butiker, affärer och företag i Fåker som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Fåker. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Fåker. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Fåker rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Fåker

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Fåker.

Patrik Brink Kakel & Bygg AB
Månsta 505
830 22 FÅKER


Pris på badrumsinredning i Fåker

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Fåker kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Fåker kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Fåker innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Fåker

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Fåker eller bygga badrum i Fåker. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Fåker.

Badrumsfakta om Fåker

I Fåker finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Fåker:

Fåker är en småort i Näs socken i sydvästra delen av Östersunds kommun i Jämtlands län. Fåker station är en station längs inlandsbanan. Namnet Fåker kommer från fóa som betyder rävhona på fornvästnordiska och akr som betyder åker på fornnordiska.

Yta: 21 hektar
Invånarantal: 197, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Fåker om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Fåker.

I Fåker fanns det sammanlag 1 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Fåker. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Fåker som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Jämtland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.