Badrum och badrumsinredning i Varberg

Badrumsinredning i Varberg - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Varberg. Sammanlagt så finns det 11 olika butiker, affärer och företag i Varberg som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Varberg. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Varberg. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Varberg rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Varberg

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Varberg.

Varbergs Kakelhus AB
Susvindsv. 13
432 32 VARBERG


Månsson & Netterberg Rör AB
Vagnv. 13
432 32 VARBERG


Asproths I Varberg, AB
Birger Svenssons v. 21
432 40 Varberg


Varbergs Byggservice AB
Industriv. 9 A
432 40 Varberg


Bruno Bergman Bygg
Almers v. 2
432 51 Varberg


Woody Bygghandel, Varbergs Trä
Susvindsv. 22
432 32 VARBERG


Golvet Varberg AB
Kardanv. 8
432 32 VARBERG


Profilbygg I Halland AB
S. Näsv. 26 B
432 54 VARBERG


Kakelspecialisten i Varberg AB
Tankv. 1
432 32 VARBERG


Högens Bygg AB
Yttre Åhs 6
432 91 Varberg


BYGGmax
Annebergsv. 6
432 48 Varberg


Pris på badrumsinredning i Varberg

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Varberg kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Varberg kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Varberg innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Varberg

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Varberg eller bygga badrum i Varberg. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Varberg.

Badrumsfakta om Varberg

I Varberg finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Varberg:

Varberg är en tätort i norra Halland och centralort i Varbergs kommun, Hallands län, belägen vid Kattegatt ungefär mittemellan Göteborg i norr och Halmstad i söder. Varberg är Sveriges 43:e största tätort. I söder är tätorten nästan sammanväxt med Södra Näs och Träslövsläge.

Yta: 1 335,45 hektar
Invånarantal: 27602, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Varberg om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Varberg.

I Varberg fanns det sammanlag 11 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Varberg. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Varberg som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Halland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.