Badrum och badrumsinredning i Laholm

Badrumsinredning i Laholm - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Laholm. Sammanlagt så finns det 3 olika butiker, affärer och företag i Laholm som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Laholm. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Laholm. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Laholm rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Laholm

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Laholm.

Macro International AB
Sven Hansons g. 1
312 96 Laholm


Lindahls Bygg & Snickeri AB
Öringe 160
312 91 LAHOLM


Bad & Värme, Magnusson Golv
Kullsgårdsv. 43
312 34 Laholm


Pris på badrumsinredning i Laholm

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Laholm kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Laholm kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Laholm innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Laholm

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Laholm eller bygga badrum i Laholm. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Laholm.

Badrumsfakta om Laholm

I Laholm finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Laholm:

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Laholm om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Laholm.

I Laholm fanns det sammanlag 3 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Laholm. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Laholm som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Halland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.