Badrum och badrumsinredning i Halmstad

Badrumsinredning i Halmstad - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Halmstad. Sammanlagt så finns det 15 olika butiker, affärer och företag i Halmstad som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Halmstad. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Halmstad. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Halmstad rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Halmstad

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Halmstad.

Scandi Kakel AB
Läg. 2
302 63 Halmstad


Halmstad Kakelhus AB
Karlsrov. 73
302 41 Halmstad


Svenska Badrum
Smedv. 21
302 65 Halmstad


Herrlin Plattsättning AB
Körsbärsv. 2
302 93 HALMSTAD


Comfort i Halmstad
Knut Peters v. 40
302 41 Halmstad


HTH Köksforum
Svartalundvägen 1
302 35 HALMSTAD


PEUH Kakel i Halmstad AB
Furuviksringen 30
302 44 HALMSTAD


Allbygg i Halmstad AB
Broddesonsg. 6
302 33 HALMSTAD


BYGGAB - Halmstad Bygg & Fastighetsservice AB
Svetsareg. 3
302 50 Halmstad


Fastbygg
Laholmsv. 50 C
302 67 Halmstad


Golv & Kakelcenter i Halmstad AB
Olofsdalsv. 15
302 41 Halmstad


Westerbergs Badrum
Svarvareg. 5
302 50 Halmstad


Beijer Byggmaterial AB
Kundv. 10
302 41 Halmstad


Dansani Sweden AB
Strandg. 1
302 50 Halmstad


HBT Halmstad Byggteknik
Wrangelsg. 27
302 23 Halmstad


Pris på badrumsinredning i Halmstad

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Halmstad kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Halmstad kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Halmstad innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Halmstad

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Halmstad eller bygga badrum i Halmstad. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Halmstad.

Badrumsfakta om Halmstad

I Halmstad finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Halmstad:

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Halmstad om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Halmstad.

I Halmstad fanns det sammanlag 15 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Halmstad. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Halmstad som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Halland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.