Badrum och badrumsinredning i Tingstäde

Badrumsinredning i Tingstäde - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Tingstäde. Sammanlagt så finns det 1 olika butiker, affärer och företag i Tingstäde som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Tingstäde. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Tingstäde. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Tingstäde rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Tingstäde

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Tingstäde.

Eklunds Golv
Stenkyrka Licknatte 323
624 42 TINGSTÄDE


Pris på badrumsinredning i Tingstäde

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Tingstäde kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Tingstäde kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Tingstäde innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Tingstäde

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Tingstäde eller bygga badrum i Tingstäde. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Tingstäde.

Badrumsfakta om Tingstäde

I Tingstäde finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Tingstäde:

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånarantal: 265, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Tingstäde om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Tingstäde.

I Tingstäde fanns det sammanlag 1 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Tingstäde. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Tingstäde som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Gotland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.