Badrum och badrumsinredning i Ljugarn

Badrumsinredning i Ljugarn - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Ljugarn. Sammanlagt så finns det 1 olika butiker, affärer och företag i Ljugarn som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Ljugarn. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Ljugarn. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Ljugarn rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Ljugarn

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Ljugarn.

Ljugarns Bygg AB
Kvarnbacksv. 47
623 65 LJUGARN


Pris på badrumsinredning i Ljugarn

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Ljugarn kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Ljugarn kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Ljugarn innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Ljugarn

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Ljugarn eller bygga badrum i Ljugarn. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Ljugarn.

Badrumsfakta om Ljugarn

I Ljugarn finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Ljugarn:

Ljugarn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län. I Ljugarn finns 238 (2010-12-31) bofasta[1]. Strax norr om orten ligger fiskeläget Vitvär och naturreservatet Folhammar

Yta: 55,88 hektar
Invånarantal: 238, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Ljugarn om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Ljugarn.

I Ljugarn fanns det sammanlag 1 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Ljugarn. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Ljugarn som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Gotland.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.