Badrum och badrumsinredning i Valbo

Badrumsinredning i Valbo - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Valbo. Sammanlagt så finns det 3 olika butiker, affärer och företag i Valbo som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Valbo. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Valbo. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Valbo rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Valbo

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Valbo.

LL Bygg & Design AB
Valbov. 40
818 33 VALBO


Sturnus Bygg AB
Hemvärnsv. 4
818 31 VALBO


Golvläggaren i Valbo AB
Åbrinken 1 A
818 32 Valbo


Pris på badrumsinredning i Valbo

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Valbo kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Valbo kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Valbo innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Valbo

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Valbo eller bygga badrum i Valbo. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Valbo.

Badrumsfakta om Valbo

I Valbo finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Valbo:

Valbo är en tätort i Gävle kommun i Gästrikland. Valbo kyrka ligger inte i denna tätort utan i tätorten Gävle strax öster om denna tätort.

Yta: 823,72 hektar
Invånarantal: 7065, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Valbo om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Valbo.

I Valbo fanns det sammanlag 3 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Valbo. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Valbo som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Gävleborg.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.