Badrum och badrumsinredning i Järvsö

Badrumsinredning i Järvsö - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Järvsö. Sammanlagt så finns det 2 olika butiker, affärer och företag i Järvsö som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Järvsö. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Järvsö. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Järvsö rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Järvsö

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Järvsö.

Järnhuset Järvsö AB
Turistv. 70
820 40 JÄRVSÖ


Jonas Blom Bygg AB
Sidskogen 23
820 40 JÄRVSÖ


Pris på badrumsinredning i Järvsö

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Järvsö kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Järvsö kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Järvsö innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Järvsö

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Järvsö eller bygga badrum i Järvsö. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Järvsö.

Badrumsfakta om Järvsö

I Järvsö finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Järvsö:

Järvsö är en tätort i Ljusdals kommun, Hälsingland och kyrkbyn i Järvsö socken. Järvsö ligger på sluttningarna runt Ljusnandalen där älven Ljusnan rinner fram. Orten försörjer sig till stor del på turismen, bland annat skidanläggningen Järvsöbacken samt Järvzoo.

Yta: 213,11 hektar
Invånarantal: 1407, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Järvsö om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Järvsö.

I Järvsö fanns det sammanlag 2 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Järvsö. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Järvsö som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Gävleborg.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.