Badrum och badrumsinredning i Karlshamn

Badrumsinredning i Karlshamn - hitta bra och billig badrumsinredning när du ska bygga eller renovera badrum i Karlshamn. Sammanlagt så finns det 2 olika butiker, affärer och företag i Karlshamn som arbetar med badrum och säljer olika former av badrumsinredning i Karlshamn. I många fall kan man också få hjälp med att installera en del av denna badrumsinredning i sitt nya eller renoverade badrum. Om du ska köpa mycket badrumsinredning lönar det sig ofta att handla det mesta på samma ställe i Karlshamn. För att få bästa pris på badrum och badrumsinredning i Karlshamn rekommenderar vi att ni ber om offerter från flera olika butiker och företag.

Badrumsinredning i Karlshamn

Här nedanför finns vår lista över de olika butiker och företag som säljer badrumsinredning i Karlshamn.

Modern Plattsättning
Pilv. 14
374 34 Karlshamn


Beijer Byggmaterial AB
Oljehamnsv. 247
374 31 KARLSHAMN


Pris på badrumsinredning i Karlshamn

Kostnaden och priset på badrumsinredning i Karlshamn kan variera en hel del beroende på vilken butik eller vilket företag som man väljer att köpa sin badrumsinredning från. Även när man väljer att köpa badrumsinredning i Karlshamn kan ha betydelse, ofta lönar det sig att handla på rea eller utförsäljning. Se alltid till att undersöka pris och utbud på badrumsinredning hos flera olika leverantörer i Karlshamn innan ni bestämmer er.

Bygga eller renovera badrum i Karlshamn

Många av de företag som vi har med i listan ovan kan också hjälpa dig om du ska renovera badrum i Karlshamn eller bygga badrum i Karlshamn. Här finns flera specialister som rörmokare, golvläggare och snickare som kan allt om bygga badrum i Karlshamn.

Badrumsfakta om Karlshamn

I Karlshamn finns det minst en butik eller ett företag som håller på med badrum och badrumsinredning, nedan finns en del annan fakta om orten Karlshamn:

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Karlshamn om du vill veta mer än badrumsrelaterad information om Karlshamn.

I Karlshamn fanns det sammanlag 2 olika butiker och företag som sysslar med badrum i Karlshamn. Skulle det ändå visa sig att du inte hittar någon butik eller företag inom badrum i Karlshamn som du vill anlita eller handla hos rekommenderar vi att du letar vidare efter andra butiker i Blekinge.

Städer med badrumsinredning och badrum i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta butiker med badrumsinredning där du kan köpa snygg inredning till ditt badrum.